Archive for October 17th, 2011

Yang ini plak untuk Sejarah Form 5…Go go go go go go guys!!! Ambil peluang ni… Nak berjaya mesti dari diri korang dulu, berjaya tu takkan datang sujud kat korang kalau korang TAK BERUSAHA! Ada faham !!! Modul Latihan Sejarah Tingkatan 5 (Soalan) Modul Latihan Sejarah Tingkatan 5 (Jawapan)   Link to this post!

  Ok guys, barisan guru-guru cemerlang Sejarah Malaysia dah buatkan modul baik punya untuk korang. Modul ni khas dibuat berdasarkan soalan2 yang dijangka keluar nanti. So ambil peluang ni k? Modul Sejarah Tingkatan 4 (Soalan) Modul Sejarah Tingkatan 4 (Jawapan) Link to this post!

Hahaha..Minggu Peperiksaan Akhir Tahun 2011 Dahhhh!!!

Posted: 17th October 2011 by Cikgu Azid in Peribadi

Salam 1 Sejarah, Dikesempatan ini cikgu ingin mengucapkan selamat menghadapi minggu peperiksaan yang mendebarkan kepada korang semua. Jangan tensen2, jangan gelabah2, buat selamba dan relax je ok? Tapi jangan sampai tak buat persediaan pulak. Maafkan cikgu andai lama tak mengupdate blog ni. Waktu dan masa sangat memerlukan cikgu sehingga tak sempat nak mengupdate. Cikgu juga […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...