reading-but-not-studying

Iklan : Jangan jadi macam ni yer!!! Jadilah macam cikgu (Padahal dulu aku pun same jugak..hik hik hik)

Terdapat beberapa perubahan yang akan dilakukan pada sturuktur blog ini Antaranya ialah :

  1. Segala nota-nota Sejarah tidak akan di post dalam ruangan Entri lagi. Semua nota boleh dilihat pada paparan Menu nun di atas blog ini.
  2. Semua nota sejarah yang ada pada post yang sebelum ini akan dimansuhkan. Kenapa ? Jawapanya rujuk nombor 1.
  3. So ye,blog ini akan dibahagikan kepada 2 bahagian. First, menu untuk nota Sejarah (Latihan sejarah akan menyusul) dan yang kedua ialah ruangan post peribadi. Maksudnya ruangan untuk isu2 semasa,umpat mengumpat,gosip-gosip liar dan sebagainya…hahahaha..

Seterusnya, saya mengalu2kan sekiranya ada mana2 individu terutamanya guru-guru di se Antero Malaysia ini yang mahu berkongsi maklumat atau artikel kepada blog ini. Tak kisah lah samada mahu meluahkan perasaan, berkongsi pengalaman, tips2 rumah tangga bahagia dan lain2. Ianya bebas. Sekiranya berminat, boleh emailkan hasil karya anda kepada saya.

  1. Emailkan kepada kura-kura{at}cikguazid.com
  2. Sertakan sekali nama anda or maklumat diri anda untuk tujuan Sumber Asal info.(Kredit)
  3. Tapi kalau tak mahu nama disebut pun takpe. Well Share For Care..

Ok,cukup setakat itu. Terima kasih kerana berkunjung ke Blog ini. Majulah Subjek Sejarah untuk negara. Phewiiittttt!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply