Archive for the ‘Kreatif’ Category

[mtouchquiz 2] Link to this post!

Salam semua, Sempat juga cikgu meronda-ronda sekitar JB dan salah satu lokasi hari ini adalah NUSAJAYA. Dah setahun duduk JB, baru tergerak nak pergi sana. Maklum jela, bila cuti je ada je program2 sekolah, jabatan dan sebagainya. Ni pun baru semalam habis program Kolokium para pelajar Pra-Universiti di JPN Johor. Korang tau ke ape dia […]

  Oleh kerana terlalu ramai pelajar yang merungut dengan cikgu mengatakan bahawa belajar Sejarah ni susah, so cikgu nak bagi sedikit tips-tips gila untuk MANTOP dalam Sejarah. Cubala..manela tau berkesan..hehe Kaedah Awwal : Sediakan buku teks dan buku latihan Sejarah bersama-sama. Sila baca buku teks Sejarah tak kira bab mana pun dan baca sampai terlelap+tertidur+terlena+terbuai […]

(Moralnya,kalau berhutang tu,cepat2 la langsaikanya,tak kira la 20 sen pun,Hutang Tetap Hutang maaaa…hehe) Kredit To : Oh Tidak Link to this post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...