Archive for the ‘Latihan Sejarah SPM’ Category

Salam 1 Sejarah, Cikgu harap korang semua sudah bersiap sedia dengan peperiksaan SPM. Mungkin sekarang ini korang mula resah gelisah murung stress tensen frust tertonggeng-tongeng kan? Biasalah tu, sindrom nak exam. Ok guys, disini cikgu nak kongsi sedikit maklumat mengenai tajuk atau bab yang perlu diberi fokus untuk Sejarah SPM 2011. Maklumat ini dipetik dari […]

Yang ini plak untuk Sejarah Form 5…Go go go go go go guys!!! Ambil peluang ni… Nak berjaya mesti dari diri korang dulu, berjaya tu takkan datang sujud kat korang kalau korang TAK BERUSAHA! Ada faham !!! Modul Latihan Sejarah Tingkatan 5 (Soalan) Modul Latihan Sejarah Tingkatan 5 (Jawapan)   Link to this post!

  Ok guys, barisan guru-guru cemerlang Sejarah Malaysia dah buatkan modul baik punya untuk korang. Modul ni khas dibuat berdasarkan soalan2 yang dijangka keluar nanti. So ambil peluang ni k? Modul Sejarah Tingkatan 4 (Soalan) Modul Sejarah Tingkatan 4 (Jawapan) Link to this post!

Jom jawab Kertas 2 plak..Trial SBP 2011 Soalan Kertas 2 Skema Soalan Kertas 2 Link to this post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...