Archive for the ‘Latihan Sejarah SPM’ Category

Okeh..sila sediakan kertas Test Pad, A4, A5, A3, janji kertas kosong..terus jawab soalan yang diberikan ni yer. Tak payah donlod2..kalu nak donlod jugak, rujuk kat Blog Sejarah MGCM Soalan Kertas 1   Skema Jawapan Soalan Kertas 1 ” We On Full Throttle Study !!! “ Link to this post!

Tolong sedar-sedar diri sikit, peperiksaan makin hampir, sebelum korang terkandas di medan peperangan nanti, banyak2 kanla buat latihan ni. Ok just donlod je latihan ni k? Khusus kepada pelajar2 yang bakal menduduki SPM tahun ni. LINK SOALAN DAN JAWAPAN : Skema set 5 Skema set 4 Skema set 3 Skema set 2 Soalan set 5 […]

Salam ceria semua, ni soalan ramalan Sejarah yang dikeluarkan pada tahun 2008. Walaupun dah berusia, tapi masih berguna jugakan? Yang penting, korang sekarang kena banyak buat latihan tau, barulah kepala otak kita tak beku, kaku, lesu, batu, kuku, sepupu, wak lu!!! Donlod jelahh… hahaha.. KLIK LINK DI BAWAH (SOALAN) : Soalan Sejarah Kertas 1 set […]

SPM semakin hampir, so marilah bersama-sama banyakkan buat latihan Sejarah ye. Ok set2 soalan Sejarah ni dipetik melalui blog Cikgu Zamri Talib. Soalan2 ni datang dari Kelantan. Dibuat oleh Guru Cemerlang dan Jurulatih Utama Sejarah negeri Kelantan. So donlod jangan tak donlod ye. Pastu buat!!!   Modul Soalan Gerak Gempur Sejarah yang di keluarkan oleh […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...