Archive for the ‘Peribadi’ Category

  Oleh kerana terlalu ramai pelajar yang merungut dengan cikgu mengatakan bahawa belajar Sejarah ni susah, so cikgu nak bagi sedikit tips-tips gila untuk MANTOP dalam Sejarah. Cubala..manela tau berkesan..hehe Kaedah Awwal : Sediakan buku teks dan buku latihan Sejarah bersama-sama. Sila baca buku teks Sejarah tak kira bab mana pun dan baca sampai terlelap+tertidur+terlena+terbuai […]

Projek Terbaru Cikgu Azid

Posted: 5th November 2010 by Cikgu Azid in Peribadi
Tags: , ,

Bagi memantapkan lagi pemahaman korang dalam subjek Sejarah peringkat Menengah Rendah, cikgu akan menyediakan ruang platform menjawab soalan sejarah secara online. So ye lepas korang layan Facebook,gaming,dan sebagainya, boleh la jawab soalan2 yang cikgu bagi dalam blog Latihan Sejarah a.k.a OTAI SEJARAH. (Sudah dilancarkan tapi soalan2nya belumlah lengkap kesemuanya.Tryla usha2 dulu yer) Link to this […]

Sangat teruja tengok video ini. Bila orang Amerika mampu bertutur dalam Bahasa Melayu. Agak fasih dan lancar.Hahahaha..siyes rasa cam nak jumpa mamat ni. Kepada yang masih fail bertutur BM,jadikan lah mamat Amerika ini sebagai contoh k? Saluteeeeeeeeeeeeee!!!! P/S : Dah tengok tu komen2 la cikit…hehehehe Link to this post!

Yang ini pula bahagian ke-2. Ianya berkait rapat dengan Rundingan Baling antara pihak kerajaan dan Parti Komunis Malaya. Tapi takleh blah betul, boleh plak diandaikan dalam facebook.  Apa pun,ianya tetap menarik. Saluteeeeeeeee!!! Hope korang enjoy la yer. Thanks kepada Abg Giantpolar..hehehehe.. Sumber Asal : http://funny-profiles-story.blogspot.com Link to this post!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...