Archive for the ‘Praktikal’ Category

Ni plak geng paku dan belacan. Haishh…bikin tergelak2 dibuatnya. Apa-apapun, ini adalah satu bukti yang menunjukkan budaya di Malaysia semakin terkenal se-Antero dunia. AKU BANGGA MENJADI WARGANEGARA MALAYSIA YANG BERBILANG KAUM DAN BERSATU HATI. Link to this post!

Memang terbaiklah bila dalam bilik peperiksaan, tiba-tiba je blur tak tau nak jawab apa kat soalan2 yang dah diberikan. Maka akan timbullah jawapan2 kreatif yang akan dikeluarkan oleh mereka. Itu pun kalau terfikirlah, al maklumlah, saya pun dulu pernah bergelar pelajar sekolah, so jawapan2 “KREATIF” ni memang biasa muncul tatkala menjawab paper Add Math, Fizik, […]

Minggu ROS di MES Telok Datok

Posted: 26th January 2010 by Cikgu Azid in Praktikal
Tags: , ,

“Kalau nak datang sekolah ni, simpanlah kereta yang ko betol2 sayang..bawak je kete yang cikai2 g sekolah. Jadi kalau diowang nak belasah kereta ko pon takde hal..”

Fikir-fikir balik, betul jugak kata dia. Tapi apa-apa hal pun, kami masih belum rasa lagi suasana dalam kelas lagi. Kami start mengajar 1 Februari ni. Harapnya kami semua ada kekuatan untuk menghadapinya… Aminnnnnnnnnnn…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...