Salam 1 Sejarah,

Dikesempatan ini cikgu ingin mengucapkan selamat menghadapi minggu peperiksaan yang mendebarkan kepada korang semua. Jangan tensen2, jangan gelabah2, buat selamba dan relax je ok? Tapi jangan sampai tak buat persediaan pulak. Maafkan cikgu andai lama tak mengupdate blog ni. Waktu dan masa sangat memerlukan cikgu sehingga tak sempat nak mengupdate. Cikgu juga dah terlambat nak wish Good Luck kepada pelajar2 yang mengambil PMR. Sori k? Mudah2an korang mendapat result yang gempakzzz gitu…aminn..

Untuk yang bakal menduduki peperiksaan SPM, terutama subjek Sejarah..dah tiba masanya korang PUSH pada buat latihan past year..buat berulang kali..tolong fahamkan ayat cikgu…” BUAT BERULANG2 KALI”..itupun kalau korang nak dengar la. Kalau tak nak terpulang. Tiada paksaan dari pihak cikgu. Nak berjaya mesti dari diri korang sendiri. Ok?

Selamat berjaya, tengok2kan dan selamat beramal!!!

https://i2.wp.com/villarentalbali.com/balinews/wp-content/uploads/2010/03/ujian-nasional.jpg?w=640

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Thoughts to “Hahaha..Minggu Peperiksaan Akhir Tahun 2011 Dahhhh!!!”

  1. mar'ie

    untuk form 2 x mau ucap ka cikgu…hehehehe

Leave a Reply