Sambungan dari misi kita untuk 2012, haiwan2 ini pun turut sama memberi senyuman agar kita lebih bersemangat tau. Jangan main2. Mereka sempat bagi ucapan tau. Sabo jele.Haha..

https://i2.wp.com/1.bp.blogspot.com/-QLI3uZPp-RI/Tv8g8UZ90KI/AAAAAAAAero/Ez30IB2pyhU/s1600/article-0-0F4C9B5C00000578-325_474x668.jpg?resize=444%2C627
“Belajar Rajin2”

https://i0.wp.com/1.bp.blogspot.com/-T4j9aRu9dK8/Tv8g9R9ShXI/AAAAAAAAerw/ppjqXyxkq8w/s1600/article-0-0F4C9D8F00000578-151_472x373.jpg?w=640
“Senyum sokmo deh,jangan lupo pese Cikgu Azid!!”

https://i1.wp.com/4.bp.blogspot.com/-qph1zPhC4Uo/Tv8g-baSAbI/AAAAAAAAer4/QLlsqfpChXA/s1600/article-0-0F4C9D9300000578-208_472x472.jpg?w=640
“Selamat Tahun Baru 2012,tak best betul sebab tahun ni tahun Naga,bukan tahun monyet. Takpela,dah takdir..Azam saya tahun ni nak skor A Sejarah sebab banyak kawan2 sy dah masuk University Of Apes di Marikh.”

https://i0.wp.com/2.bp.blogspot.com/-ICZf6Hd7u2U/Tv8g_ppa_qI/AAAAAAAAesA/ni0QfC-fjzE/s1600/article-0-0F4C9DEA00000578-748_472x470.jpg?w=640
“Apa tengok2,belajar2 juga,solat jgn dilupa ye adik2..Ceh abg sangat ke aku ni?”

https://i1.wp.com/3.bp.blogspot.com/-2Becn9sRraM/Tv8hA1R-3tI/AAAAAAAAesI/rMrtrTnEIO8/s1600/article-0-0F4C974F00000578-706_472x670.jpg?resize=441%2C627
“Hai semua,Selamat Tahun Baru..jgn lupa baca blog Cikgu Azid,banyak nota Sejarah Tau?Tapi kenapa sejarah Panda takde?Panda Antivirus adela..”

https://i1.wp.com/2.bp.blogspot.com/-EvAcnuHUQPI/Tv8hBlUijtI/AAAAAAAAesQ/o1zTTzjwkuo/s1600/article-0-0F4C828600000578-613_494x564.jpg?w=640
“Gua sokong lu semua,kalau nak berjaya cam gua,kena cool n steady beb..tapi jgn lembab sgt..kalu nak lompat,lompat jauh2..Oinkk..Oinkk..!!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply