NOTA SEJARAH TING 4

By Cikgu Azid

DALAM PEMBIKINAN.

SABAR JELA

  1. nawa says:

    nak nota bab 6 form 4 ? baru nak buat ke.. takde pun ni ha ?

  2. Aizat says:

    Saye ade satu soalan?
    1)Cabaran malaysia untuk menjadi negara perindustrian dan langkah mengatasinya? Please tlong bagi jawapan kat sye sbb esok sye dh pereksa sejarah

  3. sabunwenski says:

    APAKAH INI SUNQUICK ????

  4. anonymous says:

    such a useful note…Gj

  5. danial says:

    amazing notes that help much in exam .

  6. nathiyaa krishnan devan says:

    ???????????????

  7. nathiyaa krishnan devan says:

    i can’t see any nota here!!!!!!!!!!!were u al can see tat?????????pls help me …….

  8. aishah says:

    mcm mana nak bukak nota ni? still in process lagi ke ?

  9. iwan says:

    ader nota ringkas untuk bab 6 sej tak sbb dh nak exam paper 3

  10. deana reen says:

    terutamanya nota yg panjang nak diringkaskan tapi masi meliputi nota tersebut

  11. deana reen says:

    mc mna nak cepat siap nota?

  12. vv says:

    astagaaaaaaaa mcmna mcmna ni.. kemarin okay saja pun lololololol taruk

  13. syah says:

    Sjarah rngkas form 4 adew x

  14. areshekin says:

    Where’s the notes?!!!!! I can’t found it !!!

  15. ASALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!DALAM PEMBIKINANNNN LOLOLOLOLOLOL

  16. Fazlin Johari says:

    saya perlukan nota ringkas dan padat

  17. josha says:

    stress baca nota masa akhir utk exam

  18. Noor Azwani Mohd Asri says:

    boleh tolong terangkan keunggulan piagam madinah ??
    nota yang bagi memang best.

  19. banended says:

    ILOVE SEJARAH WALAUPUN KADANG2 MEMBOSANKAN πŸ™‚
    TERUS SUKSES YHA … SEJ THE BESTTT !! πŸ™‚

  20. Afiqah says:

    nota form 4 &5 memang takde ke or. . .? ? ? kalau ada, boleh share tak?

  21. kong says:

    Cikgu, boleh send nota ringkas tingkatan 4 bagi saya…terima kasih…

  22. stephen says:

    boleh kah bagi saya form 4&5 punya??

  23. munesen says:

    i need this for my school project.

  24. fatihah says:

    tapi knapa kan ada org tu selalu gagal dan ada org tu selalu lulus dlm ujian hah

    THIS IS IMPOSSILE BECAUSE THIS NOTE IS NOT CRYZE

  25. rocko says:

    saya rasa website ini friggin berguna . boleh dapat A…XD

    justin beiber sucks

  26. fazira says:

    i need the note as possible pleaseee….

  27. FaTiN AmIr says:

    great note….i like it….aummm….^,^

  28. FaTiN AmIr says:

    saye….suke…^o^,,

  29. Won says:

    still ok

  30. yuyunci aena says:

    hurm saya memerlukan lagi nota nota ringkas sejarah 4 & 5 πŸ™

  31. Brendan Mchael says:

    Its the best sejarah note ever!

  32. hakimi says:

    email me when its done…take it or leave it

  33. fizah says:

    cigu boleh x bagi cntoh jwapan tmadun awal pada dunia hari ini . πŸ™ saya btol2 memerlukannya

  34. adriana syazwana says:

    history is one of my favorite subject ..

  35. aifa says:

    nota sjarah ny memang best ar….hehe terbaek…!!

  36. rose says:

    pls put in notes form

  37. pisang g0reng says:

    okay.best sngt. <3

  38. AYSHWANI says:

    terima kasih cikgu..tahun depan sy form 4,,,nak wat persediaan awal utk tahun depan..nota cikgu amat membantu,,terima kasih ye..:)

  39. bananana says:

    Kenapa tak de ??

  40. Sejarah is the best !

  41. ok2,,,,nk cube moge bley A sejrah

  42. nurul najihah says:

    sejarah the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  43. Harapan keluarga says:

    kita boleh cuba belajar sejarah pada awal pagi..

  44. Jovi Tan says:

    Hi, can I have a set of Sejarah Form 4 nota?? Thx.. πŸ˜‰

  45. kaysTRyy says:

    i nak tanya cg..mcm mane nak belajar sej supaya blh ingat?
    apakah caranya??

  46. kaysTRyy says:

    besT!!!@_@

  47. muhd shahiran rosli says:

    x depun ringkasan nota bab 4 ting 4

  48. wan putera says:

    cikgu leh bagi lam pdf tak??

  49. hana says:

    i really need it now cikgu ~~ T-T

  50. shu budak skema says:

    salam…cikgu boleh bagi contoh kertas 3..soaln banyak saya kurang faham..manfaat/cabaran menjadikan malaysia negara majmuk..

  51. THEEPA says:

    OH MY GOD ! I THINK I’M CRAZY WITH HISTORY……………

  52. THEEPA says:

    I THINK I CAN REFER THIS NOTE FOR MY EXAM

  53. cinta sygss says:

    adoi…..i need the note…nanux nota tue…..ummmmmm

  54. vic says:

    knpa lama sangat cikgu? saya perlukan nota itu….

  55. Serena says:

    erm.. may i know where is all the note ?

  56. Tira says:

    Gempak kot! (??)
    (:P),,
    nnti boleh la bg tips dkat classmate (!),,
    =,=’

  57. Angie says:

    so useful !!

  58. paan says:

    macam ngan barua..x mNarik langsung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  59. shu budak skema says:

    sejarah akan jdi sronok kalu kita faham…insya-ALLAH spm a1 spm 2013-amin-

  60. asha aishu says:

    easy can understand

  61. siti khadijah haji hassan says:

    best .. lengkap

  62. insan cemerlang says:

    memang perghhhhhh,..

  63. fazil says:

    i love sejarah v.v much

  64. biajar betul2 semua ya.jadilah rajin seperti semut krn masa itu emas

  65. So good+I love Sejarah+Seajarah adalah saubjek terbaik dan Paling susah.tapi dgn nota cikgu azid poo senang betui faham gila2

  66. tharini santrasegar says:

    vry superb la……….. the notes……

  67. fauzan says:

    terbaek

  68. muhd nabil says:

    best jga

  69. roses says:

    nota sejarah yg sgt ringkas <3

  70. maria says:

    tak dapat nak tekan bab 9 dan 10

  71. Chelsea Hong says:

    Hi Cik,boleh bagi saya nota sejarah tingkatan 4&5? Terima Kasih.

  72. Norsirah says:

    Best la !!!!

  73. the greattttt format

  74. nota sejaraaaaaaaaaaah the bestzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  75. yana says:

    ok best!

>