LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 2

By Cikgu Azid

  1. kath says:

    sejarah bez……janji rajin baca….

  2. kathleen sara HJ I says:

    HR NIE download byk sejarah latihan….

  3. ET says:

    Cikgu
    Ada tak jwp untuk semua latihan topikal ?

  4. Cikgu Azid says:

    Jawapan mmg tak disediakan.Hope dapat cari sendiri melalui buku teks ataupun rujukan lain.Seandainya dah jawab,leh rujuk guru sejarah anda untuk disemak dan ditanda.

  5. TAMILPANDIYAN says:

    CG,MINTAK TOLONG UTK PUBLISH SOALAN -SOALAN YANG SELALU KELUAR SPM

  6. puhana says:

    saya suka.nota padat dan ringkas. saya lebih latihan ,tq

  7. ARE_TieyQhah LatiFF says:

    thank cikgu…

  8. IZARINA says:

    adakah latihan pada nota sej t4 tu, ada disediakan jawapannya

  9. hanifah says:

    cikgu minta copy ye latihan tingkatan4, bab1-bab4. terima kasih.

  10. yana says:

    ltihan ne bnyak mmbntu sya la…

  11. Stylo D' Virus says:

    Answer Pls Ckgu ?

  12. annynomous says:

    CIKGUUUUUUU,

    MANE JAWAPAN MAAAA…..
    AIYOOOO,

    MACAM NI KA KALAU NAK BANTU….

    BAGI LAH JAWAPAN SUPAYA BOLEH SEMAK..

  13. hamba allah says:

    CIGU SAYE NAK JAWAPAN PLEAZE..
    TQ

  14. tracy says:

    mana jawapan????

  15. Arifah Dzulfa says:

    JAWAPAN purleeese :3

  16. anymous says:

    thanks , cikgu

  17. nur nadia says:

    nak jawapan pleaseee thank you… :) ni email saya… bw_nadia@yahoo.com kalau boleh nak cepat ye…. :D

  18. fred says:

    answers pls i need the answers

  19. muhd khairulzaman salleh says:

    thanks…

>