LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 2

By Cikgu Azid

  1. muhd khairulzaman salleh says:

    thanks…

  2. fred says:

    answers pls i need the answers

  3. nur nadia says:

    nak jawapan pleaseee thank you… 🙂 ni email saya… bw_nadia@yahoo.com kalau boleh nak cepat ye…. 😀

  4. anymous says:

    thanks , cikgu

  5. Arifah Dzulfa says:

    JAWAPAN purleeese :3

  6. tracy says:

    mana jawapan????

  7. hamba allah says:

    CIGU SAYE NAK JAWAPAN PLEAZE..
    TQ

  8. annynomous says:

    CIKGUUUUUUU,

    MANE JAWAPAN MAAAA…..
    AIYOOOO,

    MACAM NI KA KALAU NAK BANTU….

    BAGI LAH JAWAPAN SUPAYA BOLEH SEMAK..

  9. Stylo D' Virus says:

    Answer Pls Ckgu ?

  10. yana says:

    ltihan ne bnyak mmbntu sya la…

  11. hanifah says:

    cikgu minta copy ye latihan tingkatan4, bab1-bab4. terima kasih.

  12. IZARINA says:

    adakah latihan pada nota sej t4 tu, ada disediakan jawapannya

  13. ARE_TieyQhah LatiFF says:

    thank cikgu…

  14. puhana says:

    saya suka.nota padat dan ringkas. saya lebih latihan ,tq

  15. TAMILPANDIYAN says:

    CG,MINTAK TOLONG UTK PUBLISH SOALAN -SOALAN YANG SELALU KELUAR SPM

  16. Cikgu Azid says:

    Jawapan mmg tak disediakan.Hope dapat cari sendiri melalui buku teks ataupun rujukan lain.Seandainya dah jawab,leh rujuk guru sejarah anda untuk disemak dan ditanda.

  17. ET says:

    Cikgu
    Ada tak jwp untuk semua latihan topikal ?

  18. kathleen sara HJ I says:

    HR NIE download byk sejarah latihan….

  19. kath says:

    sejarah bez……janji rajin baca….

>