LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1

By Cikgu Azid

  1. Where are the answers of questions KBAT?

  2. Jia Wen says:

    where answer of this Sejarah latihan?

  3. fauziah says:

    Jawapan bab 1 tingkatan 4 ni dimana nak download ye.

  4. sze teng says:

    Cikgu, ada jawapan untuk latihan ini tak?

  5. Karynn says:

    Nota cikgu very effective but can cikgu please post the answer sheet or email it to me as soon as possible? Thank you cikgu 🙂

  6. Syasya says:

    cikgu, i can’t see the questions

  7. rakeash says:

    thank you

  8. Lim xian says:

    Answer please

  9. Deepugh says:

    cikgu ade jawapan? please and thank you

  10. Pei Ying says:

    Cikgu, ada jawapan bagi latihan ini tak????

  11. nim says:

    cikgu ada jawapan tak?

  12. Ana says:

    cikgu nak jawapan, ad x? mudah saya nak check yg mna btol and slah..

  13. syah says:

    cikgu saye nak jawapan untuk cek jawapan saye ni

  14. danial says:

    cikgu boleh tlng bagi jwpn x saya x tau btul ke x and thank you 🙂

  15. Rasidah Wazir says:

    cikgu,,cmna nk save nie? x tw laa..:(

  16. amirah najwa says:

    cikgu ade jawapan tak? just nak check .. =)

  17. Arifah Dzulfa says:

    Nak jawapan :/ Latihan awesome :3 Just nak jawapan untuk check je.

  18. Sri says:

    answer illeya…:(

  19. Naja Najwa says:

    ada answer x??

  20. jimmy lee says:

    jawape mano ?

  21. Harry says:

    it doesnt work…

  22. meerah says:

    saya nak jawapan bagi bab 1 , 2 , 3 dan 4 🙂

  23. myra azyiaty says:

    waa .. simple nya .. cikgu nanti isi lah lagi nota2 yang mudah kitorang faham ..

  24. ain says:

    cikgu, saya nk jawapan kertas ni.mcm mana nk cek betul atau salah.

  25. farah ammar says:

    cikgu ,saya nak jawapan 🙁

  26. saya... says:

    saya ambil bahan2 ckgu ye…

  27. KiLa says:

    thankiuu 🙂

  28. Amely says:

    Saya guna bahan cikgu ni. Terima kasih banyak 🙂

  29. husna says:

    baguslah blog nie..

  30. Ong Tze Sean says:

    cikgu ada jawapan untuk latihan tak?

  31. Nur Sabirah says:

    Terima kasih banyak2 ye cikgu. latihan ni juga banyak membantu saya.

  32. Rachel says:

    Cikgu, Tak ada jawapan ke? Kalau ada boleh bagi?

  33. Alias says:

    Assalamualaikum, cg ade jawapan x? sy x boleh check la~ =,=’

  34. nadnaz says:

    sye nk smue ltihn ngn nota2 dlam lman ni bleh x???
    please

  35. Farriz says:

    Ada jawapan tak?

  36. idsjfkleqqew says:

    cikgu cmne nk save nih mane bleh view dlm pdf camni.xkan nk kene dl image satu2 kot >> zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sakai lah cikgu ni,yer pon nape kecik sngt..

  37. lulu says:

    nak jawapan please . camne nak tahu betul ke tak . thanks 🙂

  38. nana says:

    cigku azid…i cant view your latihan…:(
    dah download pdf adobe reader …cmner nk wt…still can’t view….

  39. fat says:

    thks a lot but i want the answer please…… 🙂

  40. MALINI VANEESHA says:

    THX SO MUCH

  41. Vijay veripudicha rasigai says:

    Answer Plssssssssssssssssss

  42. yh says:

    knp x kuar pon latihannye?

  43. Rockson says:

    Terima kasih, cikgu.
    Cikgu, ada jawapan?

  44. Pang Shi Han says:

    thank you

  45. nur zafirah says:

    cg tolong sertakan jwapannye sekali boleh tak?

  46. umie says:

    cmner nk sve nie..??

  47. ferly says:

    macam mana nak download nie? boleh emailkan kat saya ke cgu?

  48. umiey says:

    solan jee k..???
    answer plezzz…!!:D

  49. jay says:

    ada jawapan ? 🙂

  50. EyqaForShort says:

    answer please 😀

  51. hazman says:

    dah download pdf adobe reader …cmner nk wt…still can’t view….

  52. kiera says:

    cikgu , ade jawapan dea tak ?

  53. Cikgu Azid says:

    pandai pun.. 🙂

  54. athirahasree says:

    kalau nak download just click save as je .

  55. hashini says:

    latihan semua superb

  56. jackson lugum says:

    cikgu….saya mahu download latian dan nota

  57. EZaki_Shah96 says:

    Cikgu…post notanya yang lagi rinhkas dan padat….

  58. Cikgu Azid says:

    pls install pdf adobe reader k?

  59. Syahi says:

    cigku azid…i cant view your latihan…:(

  60. kath says:

    save prlu download hahaha……….

  61. haziq says:

    cikgu tolong emailkan saya latihan ni cigku, tak boleh nak buat kat dalam ni n tak boleh nk besa kan gamba lepas download die, gamba jadi pecah.. emmmm….

  62. gbrieluv says:

    ok…..thiz note can help me to do very2x smple note..tQ very much…

  63. thiru says:

    wow cikgu thank q very much laaaaaaa….latihan pon bes gila…10q 10q 10q 10q 10q 10q …………

  64. yunie says:

    cmne nak save latihan tu….

  65. Danial says:

    tq so much…bye

  66. weeni says:

    cikgu ada jawapan tak?

>