LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1

By Cikgu Azid

  1. weeni says:

    cikgu ada jawapan tak?

  2. Danial says:

    tq so much…bye

  3. yunie says:

    cmne nak save latihan tu….

  4. thiru says:

    wow cikgu thank q very much laaaaaaa….latihan pon bes gila…10q 10q 10q 10q 10q 10q …………

  5. gbrieluv says:

    ok…..thiz note can help me to do very2x smple note..tQ very much…

  6. haziq says:

    cikgu tolong emailkan saya latihan ni cigku, tak boleh nak buat kat dalam ni n tak boleh nk besa kan gamba lepas download die, gamba jadi pecah.. emmmm….

  7. kath says:

    save prlu download hahaha……….

  8. Syahi says:

    cigku azid…i cant view your latihan…:(

  9. Cikgu Azid says:

    pls install pdf adobe reader k?

  10. EZaki_Shah96 says:

    Cikgu…post notanya yang lagi rinhkas dan padat….

  11. jackson lugum says:

    cikgu….saya mahu download latian dan nota

  12. hashini says:

    latihan semua superb

  13. athirahasree says:

    kalau nak download just click save as je .

  14. Cikgu Azid says:

    pandai pun.. :)

  15. kiera says:

    cikgu , ade jawapan dea tak ?

  16. hazman says:

    dah download pdf adobe reader …cmner nk wt…still can’t view….

  17. EyqaForShort says:

    answer please :D

  18. jay says:

    ada jawapan ? :)

  19. umiey says:

    solan jee k..???
    answer plezzz…!!:D

  20. ferly says:

    macam mana nak download nie? boleh emailkan kat saya ke cgu?

  21. umie says:

    cmner nk sve nie..??

  22. nur zafirah says:

    cg tolong sertakan jwapannye sekali boleh tak?

  23. Pang Shi Han says:

    thank you

  24. Rockson says:

    Terima kasih, cikgu.
    Cikgu, ada jawapan?

  25. yh says:

    knp x kuar pon latihannye?

  26. Vijay veripudicha rasigai says:

    Answer Plssssssssssssssssss

  27. MALINI VANEESHA says:

    THX SO MUCH

  28. fat says:

    thks a lot but i want the answer please…… :)

  29. nana says:

    cigku azid…i cant view your latihan…:(
    dah download pdf adobe reader …cmner nk wt…still can’t view….

  30. lulu says:

    nak jawapan please . camne nak tahu betul ke tak . thanks :)

  31. idsjfkleqqew says:

    cikgu cmne nk save nih mane bleh view dlm pdf camni.xkan nk kene dl image satu2 kot >> zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sakai lah cikgu ni,yer pon nape kecik sngt..

  32. Farriz says:

    Ada jawapan tak?

  33. nadnaz says:

    sye nk smue ltihn ngn nota2 dlam lman ni bleh x???
    please

  34. Alias says:

    Assalamualaikum, cg ade jawapan x? sy x boleh check la~ =,=’

  35. Rachel says:

    Cikgu, Tak ada jawapan ke? Kalau ada boleh bagi?

  36. Nur Sabirah says:

    Terima kasih banyak2 ye cikgu. latihan ni juga banyak membantu saya.

  37. Ong Tze Sean says:

    cikgu ada jawapan untuk latihan tak?

  38. husna says:

    baguslah blog nie..

  39. Amely says:

    Saya guna bahan cikgu ni. Terima kasih banyak :)

  40. saya... says:

    saya ambil bahan2 ckgu ye…

  41. farah ammar says:

    cikgu ,saya nak jawapan :(

  42. ain says:

    cikgu, saya nk jawapan kertas ni.mcm mana nk cek betul atau salah.

  43. myra azyiaty says:

    waa .. simple nya .. cikgu nanti isi lah lagi nota2 yang mudah kitorang faham ..

  44. meerah says:

    saya nak jawapan bagi bab 1 , 2 , 3 dan 4 :)

  45. Harry says:

    it doesnt work…

  46. jimmy lee says:

    jawape mano ?

  47. Naja Najwa says:

    ada answer x??

  48. Sri says:

    answer illeya…:(

  49. Arifah Dzulfa says:

    Nak jawapan :/ Latihan awesome :3 Just nak jawapan untuk check je.

  50. amirah najwa says:

    cikgu ade jawapan tak? just nak check .. =)

  51. Rasidah Wazir says:

    cikgu,,cmna nk save nie? x tw laa..:(

  52. danial says:

    cikgu boleh tlng bagi jwpn x saya x tau btul ke x and thank you :)

  53. syah says:

    cikgu saye nak jawapan untuk cek jawapan saye ni

  54. Ana says:

    cikgu nak jawapan, ad x? mudah saya nak check yg mna btol and slah..

  55. nim says:

    cikgu ada jawapan tak?

  56. Pei Ying says:

    Cikgu, ada jawapan bagi latihan ini tak????

  57. Deepugh says:

    cikgu ade jawapan? please and thank you

  58. Lim xian says:

    Answer please

  59. rakeash says:

    thank you

  60. Syasya says:

    cikgu, i can’t see the questions

  61. Karynn says:

    Nota cikgu very effective but can cikgu please post the answer sheet or email it to me as soon as possible? Thank you cikgu :)

>