LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1

By Cikgu Azid

  1. Jia Wen says:

    where answer of this Sejarah latihan?

  2. fauziah says:

    Jawapan bab 1 tingkatan 4 ni dimana nak download ye.

  3. sze teng says:

    Cikgu, ada jawapan untuk latihan ini tak?

  4. Karynn says:

    Nota cikgu very effective but can cikgu please post the answer sheet or email it to me as soon as possible? Thank you cikgu :)

  5. Syasya says:

    cikgu, i can’t see the questions

  6. rakeash says:

    thank you

  7. Lim xian says:

    Answer please

  8. Deepugh says:

    cikgu ade jawapan? please and thank you

  9. Pei Ying says:

    Cikgu, ada jawapan bagi latihan ini tak????

  10. nim says:

    cikgu ada jawapan tak?

  11. Ana says:

    cikgu nak jawapan, ad x? mudah saya nak check yg mna btol and slah..

  12. syah says:

    cikgu saye nak jawapan untuk cek jawapan saye ni

  13. danial says:

    cikgu boleh tlng bagi jwpn x saya x tau btul ke x and thank you :)

  14. Rasidah Wazir says:

    cikgu,,cmna nk save nie? x tw laa..:(

  15. amirah najwa says:

    cikgu ade jawapan tak? just nak check .. =)

  16. Arifah Dzulfa says:

    Nak jawapan :/ Latihan awesome :3 Just nak jawapan untuk check je.

  17. Sri says:

    answer illeya…:(

  18. Naja Najwa says:

    ada answer x??

  19. jimmy lee says:

    jawape mano ?

  20. Harry says:

    it doesnt work…

  21. meerah says:

    saya nak jawapan bagi bab 1 , 2 , 3 dan 4 :)

  22. myra azyiaty says:

    waa .. simple nya .. cikgu nanti isi lah lagi nota2 yang mudah kitorang faham ..

  23. ain says:

    cikgu, saya nk jawapan kertas ni.mcm mana nk cek betul atau salah.

  24. farah ammar says:

    cikgu ,saya nak jawapan :(

  25. saya... says:

    saya ambil bahan2 ckgu ye…

  26. Amely says:

    Saya guna bahan cikgu ni. Terima kasih banyak :)

  27. husna says:

    baguslah blog nie..

  28. Ong Tze Sean says:

    cikgu ada jawapan untuk latihan tak?

  29. Nur Sabirah says:

    Terima kasih banyak2 ye cikgu. latihan ni juga banyak membantu saya.

  30. Rachel says:

    Cikgu, Tak ada jawapan ke? Kalau ada boleh bagi?

  31. Alias says:

    Assalamualaikum, cg ade jawapan x? sy x boleh check la~ =,=’

  32. nadnaz says:

    sye nk smue ltihn ngn nota2 dlam lman ni bleh x???
    please

  33. Farriz says:

    Ada jawapan tak?

  34. idsjfkleqqew says:

    cikgu cmne nk save nih mane bleh view dlm pdf camni.xkan nk kene dl image satu2 kot >> zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sakai lah cikgu ni,yer pon nape kecik sngt..

  35. lulu says:

    nak jawapan please . camne nak tahu betul ke tak . thanks :)

  36. nana says:

    cigku azid…i cant view your latihan…:(
    dah download pdf adobe reader …cmner nk wt…still can’t view….

  37. fat says:

    thks a lot but i want the answer please…… :)

  38. MALINI VANEESHA says:

    THX SO MUCH

  39. Vijay veripudicha rasigai says:

    Answer Plssssssssssssssssss

  40. yh says:

    knp x kuar pon latihannye?

  41. Rockson says:

    Terima kasih, cikgu.
    Cikgu, ada jawapan?

  42. Pang Shi Han says:

    thank you

  43. nur zafirah says:

    cg tolong sertakan jwapannye sekali boleh tak?

  44. umie says:

    cmner nk sve nie..??

  45. ferly says:

    macam mana nak download nie? boleh emailkan kat saya ke cgu?

  46. umiey says:

    solan jee k..???
    answer plezzz…!!:D

  47. jay says:

    ada jawapan ? :)

  48. EyqaForShort says:

    answer please 😀

  49. hazman says:

    dah download pdf adobe reader …cmner nk wt…still can’t view….

  50. kiera says:

    cikgu , ade jawapan dea tak ?

  51. Cikgu Azid says:

    pandai pun.. :)

  52. athirahasree says:

    kalau nak download just click save as je .

  53. hashini says:

    latihan semua superb

  54. jackson lugum says:

    cikgu….saya mahu download latian dan nota

  55. EZaki_Shah96 says:

    Cikgu…post notanya yang lagi rinhkas dan padat….

  56. Cikgu Azid says:

    pls install pdf adobe reader k?

  57. Syahi says:

    cigku azid…i cant view your latihan…:(

  58. kath says:

    save prlu download hahaha……….

  59. haziq says:

    cikgu tolong emailkan saya latihan ni cigku, tak boleh nak buat kat dalam ni n tak boleh nk besa kan gamba lepas download die, gamba jadi pecah.. emmmm….

  60. gbrieluv says:

    ok…..thiz note can help me to do very2x smple note..tQ very much…

  61. thiru says:

    wow cikgu thank q very much laaaaaaa….latihan pon bes gila…10q 10q 10q 10q 10q 10q …………

  62. yunie says:

    cmne nak save latihan tu….

  63. Danial says:

    tq so much…bye

  64. weeni says:

    cikgu ada jawapan tak?

>