LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 5 BAB 1

By Cikgu Azid

  1. denie says:

    boleh saya tanya, soalan objektif sejarah ting.5 bab 4 ada tak? kerana saya perlukannya secepat mungkin sebelum 20/3/16. tq

  2. Nathalie says:

    sy dah cetak latihan nie. thanks cg kerana berkongsi ilmu.

  3. syahmie says:

    aa

  4. prasantth says:

    aikk..takde jawapan ke?

  5. MAI says:

    CIKGU , MANE NAK DAPAT JAWAPAN NI CIKGU ??

  6. Nurul Ahzani says:

    Cikgu terima kasih! kawan2 kite kena bersyukur jgn nk kena suap je..hik2..ni pon dah kire bgus cikgu dah share..huhu

  7. najwa says:

    assalam.. cikgu ade jawapan tok latihan niyh x ..

  8. bibi says:

    cikgu ada jwpntak tu latihan ne huhu

  9. ayue says:

    hurm,, tq f0r this all,, h0pe this blog will make my br0ther success this year..

  10. Aniq says:

    humm , ada jawapan tak utk latihan nie ?

  11. shahirah says:

    nak tanye tak gune peta minda erk??yang ada colour2 kan boleh ingat

  12. adlin says:

    mcm mne nk igt sej ni ckgu???byk sgt la nk kna igt

  13. nurul says:

    ada jawapan untuk latihan ni?

  14. Cikgu Azid says:

    Iklan yang ada di blog ni untuk menampung kos hosting and domain blog ini..blog ini adalah blog berbayar..bukan blogspot..

  15. din says:

    cikgu..kenapa website cikgu banyak sangat iklan yang mengganggu.
    hilang tumpuan laa.

>