18 Thoughts to “LATIHAN SEJARAH TINGKATAN 5 BAB 1”

  1. najwa

    assalam.. cikgu ade jawapan tok latihan niyh x ..

  2. bibi

    cikgu ada jwpntak tu latihan ne huhu

  3. ayue

    hurm,, tq f0r this all,, h0pe this blog will make my br0ther success this year..

  4. Aniq

    humm , ada jawapan tak utk latihan nie ?

  5. shahirah

    nak tanye tak gune peta minda erk??yang ada colour2 kan boleh ingat

  6. adlin

    mcm mne nk igt sej ni ckgu???byk sgt la nk kna igt

  7. nurul

    ada jawapan untuk latihan ni?

  8. Cikgu Azid

    Iklan yang ada di blog ni untuk menampung kos hosting and domain blog ini..blog ini adalah blog berbayar..bukan blogspot..

  9. din

    cikgu..kenapa website cikgu banyak sangat iklan yang mengganggu.
    hilang tumpuan laa.

Leave a Reply